Kurk – de beste manier om een ​​piepende vloer te krijgen


Kurk - de beste manier om een ​​piepende vloer te krijgen

Kurk – de beste manier om een ​​piepende vloer te krijgen. Een piepende vloer is een alomtegenwoordig probleem en piepen kan irritant zijn en het leven moeilijk maken. Veel mensen verdragen dit ondraaglijke gegil gewoon in plaats van ertegen te vechten. Misschien is het gewoon omdat mensen niet weten hoe ze er vanaf moeten komen.

Afhankelijk van de oorzaak van het piepen vloer het meestal heel eenvoudig en snel zelf worden verwijderd, zonder tussenkomst van een specialist. Een van de belangrijkste redenen is dat wanneer de planken kleiner worden, ze uitdrogen, ze niet strak in elkaar passen en er openingen zijn tussen aangrenzende planken. Als je op zo’n plank loopt, beweegt hij, raakt de aangrenzende plank aan en piept.


Kurk - de beste manier om een ​​piepende vloer te krijgen

Een ander veelvoorkomend probleem met piepende vloeren is een onjuiste of slechte bevestiging aan de balken of plafondbalken van de plank, of een andere bevestiging van de planken. Dit komt door het feit dat verschillende steenslag zich nestelt tussen het parket en de betonnen dekvloer of dat de ondersteuning te dun is. Afhankelijk van of de hele vloer of delen ervan kraken, zijn er ook verschillende manieren om ongewenst geluid te elimineren.

Als u echter de mogelijkheid en een beetje vrije tijd heeft, kunt u een kurkkussen gebruiken, bij voorkeur 2-3 mm in een hoek van 45 graden. Allereerst is het noodzakelijk om te beoordelen op welke kelder de panelen moeten worden geplaatst en, belangrijker nog, hoe (en indien van toepassing) waterpas is. In dit geval is een dunne kurkonderlaag voldoende als u geen dikkere ondervloeren gaat gebruiken waarvan de naden gelijk liggen met de plaatnaden.


Kurk – de beste manier om een ​​piepende vloer te krijgen. Uitzetting op de wanden is weer nodig, omdat naarmate de temperatuur stijgt de panelen in volume kunnen toenemen, dat toeneemt en begint te barsten of spleten ontstaan ​​tussen de panelen. Dit veroorzaakt op zijn beurt waterinfiltratie en het verschijnen van andere scheuren.

Wat als het niet de hele vloer was die kraakte, maar slechts een deel ervan, en dat is wanneer de meest voorkomende plaatsen meestal langs trottoirs van kamer naar kamer zijn. Het is noodzakelijk om een ​​gat in het probleemgebied te maken met een boor van 8 mm.

Steek de pijp in een hoek van 45 graden in het gat onder de planken en druk op het montageschuim voordat u de fles ongeveer 30 seconden schudt. Het materiaal hoopt zich na 2-3 uur op, waarna u op dit punt gemakkelijk kunt lopen. Het knetteren mag niet optreden.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap