Versier de muur met een kurk zonder lijm – een zelfklevende kurk


Versier de muur met een kurk zonder lijm - een zelfklevende kurk

Versier de muur met een kurk zonder lijm – een zelfklevende kurk. Zelfklevende kurk zal uw hart veroveren als u waarde hecht aan eenvoudige, snelle en probleemloze oplossingen. De behoefte aan een gemakkelijke en onmiddellijke installatie van een handige technische connector op elke locatie resulteerde in een kurk met een laag sterke en duurzame lijm.

Zelfklevende kurkplaten zijn standaard kurkplaten die zijn voorzien van een zelfklevende laag. De toegepaste lijm is erg sterk waardoor de panelen geschikt zijn voor zowel gladde als licht ruwe ondergronden. Als u geen fan bent van traditionele lijm of schroeven, zult u zeker geïnteresseerd zijn in onze zelfklevende kurk met gemiddelde korrel.


Kurkplanken aan de muur


Versier de muur met een kurk zonder lijm - een zelfklevende kurk

Versier de muur met een kurk zonder lijm – een zelfklevende kurk. Ideaal voor alle soorten oppervlakken voor het vastzetten van informatie, aankondigingen, nieuwsbrieven, enz. Vanwege de hoge flexibiliteit, de uitstekende esthetiek en de hoge weerstand tegen afbrokkelen, worden mediumkorrelige kurkpanelen gebruikt als schoolborden, vitrines en reclameschermen.

Het plaatsen van kurkmatten met onze zelfklevende laag is snel, schoon en eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is de beschermfolie openbreken en de kurkplaat op de eerder voorbereide ondergrond lijmen. Als u van plan bent een groter gebied met een plug te bedekken, vergeet dan niet om de randen vóór de montage uit te lijnen, bijvoorbeeld met een scherp behangmes. Eenvoudige en gladde kurkranden verminderen de voegen tussen de panelen en verbeteren het eindeffect aanzienlijk.


Probleem met een luidruchtige buurman?


De grofkorrelige zelfklevende kurk is een uitstekende geluids- en warmte-isolatie. Grofkorrelige kurkplaten hebben een hogere dichtheid in vergelijking met fijne en halfkorrelige platen. Als geluidsabsorberende laag, snel en handig direct op de muur te bevestigen, worden luchtgeluiden die achter de muur naar ons toekomen vermeden.

Indien de muur relatief dun is en het geluid erg hinderlijk is, dan dient het gebruik van een lichte structuur bestaande uit 15-20 mm kurkplaat, een luchtspleet of minerale wol en een afsluitende kartonnen gipsplaat of OSB te worden overwogen. In de overgrote meerderheid van de gevallen leiden de bevredigende effecten van geluidsabsorptie tot een directe hechting aan de wand van 10 mm dikke grove kurk.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap