Bedrukken op natuurkurk – kan dat?


Bedrukken op natuurkurk - kan dat?

Bedrukken op natuurkurk – kan dat? Zoals het een veelzijdig materiaal betaamt, wordt ook kurk onderworpen aan verschillende druktechnieken. Het is niet alleen technische kurk, maar bijvoorbeeld ook kurkstof of wijnstoppers. De technologie helpt om de natuurlijke eigenschappen van kurk te behouden en het een unieke uitstraling te geven door middel van verschillende printtechnologieën.

Kurkmaterialen verschillen vooral in flexibiliteit en sterkte, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende industrieën als de bouw, transport en schoenen. Kurken zijn niet alleen kurken meer, je kunt er tegenwoordig alles mee doen.


Bedrukken op natuurkurk - kan dat?

Een zeer populaire drukmethode is zeefdruk, bijvoorbeeld op kurkkussens, kurktapijten. Ons aanbod omvat dit type bedrukking.

https://kurk-winkel.nl/categorieen/kurk-onderzetters/

Zo bereik je verbluffende resultaten en creëer je met een beetje inspiratie thuis een uniek kleedje, een patroon op een kurkbord aan de muur of op een kurk yogamat.

Le liège maakt gebruik van également des impressions numériques, par exemple avec des blocs publicitaires. De tels processus de marketing peuvent être observés en particulier dans les pubs, où vous pouvez souvent trouver des sous-bocks en liège pour la biere et les boissons sérigraphiés of imprimés numériquement. Ces rondelles sont également utilises by divers types d’entreprises pour aider à accroître la notoriété de la marque auprès de leurs clients.

De laatste tijd heeft de nogal frisse trend van afbeeldingen op petten echter voor veel opschudding gezorgd. Ze zijn gemaakt op kurkplaten. Sommige bedrijven, vooral in West-Europa, hebben de mogelijkheid om gepersonaliseerde foto’s te bestellen door ze af te drukken, wat erg aantrekkelijk is en een echt uniek cadeau kan zijn voor een geliefde.


Bedrukken op natuurkurk - kan dat?

Bedrukken op natuurkurk – kan dat? Dit zijn natuurlijk niet de enige gebruikte afdrukmethoden. Foto’s kunnen worden aangebracht op een blok- of kurkbord met behulp van het thermische sublimatiedrukproces. Dan zijn deze foto’s niet anders dan hun tegenhangers op fotopapier. Het enige verschil is de achterkant van kurk. In onderstaande video zie je hoe deze techniek in de praktijk werkt:

https://www.youtube.com/watch?v=T14bt6M7nCI

Een ander, zo niet het meest populaire type kurk waarop wordt geprint, is kurkstof en het meest geassocieerde kurkproduct, d.w.z. kurk. H. Kurken wijnstoppers. Voor de eerstgenoemden is het bedrukken van kurkzakken en algemeen begrepen kurkaccessoires het meest gebruikelijk. Deze industrie is vooral populair in Portugal en de verscheidenheid aan handtassenontwerpen en -vormen is adembenemend.

De eerste indruk die in de 18e eeuw verscheen, was echter die op wijnkurken. Al meer dan 200 jaar markeren wijnbouwers en keldereigenaren hun producten met deze opdruk. Elke stop van natuurkurk draagt ​​bij opening het logo van de alcoholfabrikant.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap