Gebruiksvoorwaarden


1. De dienstverlener op kurk-winkel.nl is Korex International sp. dierentuin. met maatschappelijke zetel te 26-600 Radom, ul. Staromiejska 10A, Polen:

NIP – 9482613696
KRS-nummer – 0000723790
REGON – 369738671

2. kurk-winkel.nl kun je aankopen via het internet in overeenstemming met deze regels.

3. De klant winkel is de persoon die de rekening elektronisch systeem op te slaan gemaakt. De klant verklaart dat de door u verstrekte informatie juist is. Bovendien rekening van de klant behoort tot de opslag en kan worden weggehaald wordt.

4. De door de klant gegevens worden opgeslagen door de winkel in de database en worden alleen gebruikt voor de behoeften van de winkel en de koeriersbedrijf worden uitgezonden voor deelname aan de zending. De klant heeft volledige toegang tot uw gegevens, kan op elk moment wijzigen of laten verwijderen. Nadere regels voor de opslag van persoonlijke gegevens bevinden zich in een apart document.

5. bestellen in de winkel de klant wordt gemaakt door producten toe te voegen aan de wagen, en vul dan de juiste vorm en de regels te accepteren en selecteer een betaalmethode.

6. De winkel biedt de volgende betaalmethoden:

– Betaling met credit cards VISA, VI SA Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro uitgevoerd door eCard commissie voor de betaling gedekt door de winkel.

– PayPal, een commissie voor de door de klant betaalde betaling.

7. Zendingen worden uitgevoerd door een koerier Group General Logistics Systems BV (GLS Group) uitgevoerd.

8. De kosten van de levering afhankelijk van het gewicht van het pakket:

– Base kosten zijn 7.10 Euro voor pakketten tot 2 kg

9. De uitvoeringsbepalingen voor bestellingen, retouren en klachten bevinden zich in een apart document.

10. Wij behouden ons het recht voor om prijzen en assortiment te wijzigen.

11. Wij behouden ons het recht voor om deze regeling te wijzigen.

12. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen die worden alleen gebruikt voor identificatiedoeleinden en kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars. Foto’s worden gebruikt in de online winkel zijn eigendom KOREX of bedrijven, producenten die goederen aangeboden in de winkel en kan niet worden gekopieerd en gebruikt voor commerciële doeleinden zonder voorafgaande toestemming verkregen van de eigenaars.


Bestel kurk monsters
Copy link
Powered by Social Snap