Over ons


Welkom Bij Kurk-winkel. Het Bedrijf Is Gespecialiseerd In De Complexe Verkoop En Distributie Van Cork-producten. Wij Maken Verschillende Soorten Producten, Vervaardigd Uit Kurkplaten, Maar Ook Importerende Muurkurk.

Daarom Hebben We Concurrerende Prijzen, Tegelijkertijd Die Voldoen Aan Alle Essentiële Normen En Normen Met Betrekking Tot Voorbeelden Kurken. De Producten Die Wij Aanbieden, Worden Getekend Door Een Goede Prijs.

Onze Firm Geniet Van Een Spotless Reputatie In De Industrie En Zal Altijd Nieuwe Klanten Invoeren. Wij Hebben Een Uitgebreid Gamma Van Producten, Met Inbegrip Van Muurkurk, Kurk Ondergoed, Kurkrollen, Kurkbladen, Flessenkurken, Kurkriemen, Zelfklevende Kurk Op Rol En In Vellen En Veel Andere Producten.

Kurk-winkel Is Leider In De Nederlandse Markt In De Industrie Van Cork-producten. Elke Klant Die We Individueel Behandelen. We Proberen Aan Alle Verwachtingen Te Voldoen En Onze Mogelijkheden Onmiddellijk Te Ontwikkelen Door Ons Aanbod Uit Te Breiden. De Producten Die Wij Bieden Kenmerken Hoge Kwaliteit En Een Redelijke Prijs.

We raden u aan de voorwaarden voor gebruik, levering, retouren en betalingen, evenals ons privacybeleid te lezen.

X
Bestel kurk monsters