Gezellig appartement dankzij kurken


Bij het plannen van een renovatie van een appartement of het bouwen van een huis, denken we na over het kiezen van materialen voor interieurdecoratie.

Veel investeerders of architecten zijn op zoek naar originele producten die het mogelijk maken om individuele ruimtes te creëren met tegelijkertijd hoge technische eisen. In dit geval is het de moeite waard om het gebruik van kurk te overwegen, een natuurlijk materiaal dat wordt gewonnen uit de kurkschors.


Kurkvloer


De kurkvloer is kalm en warm. Bij het inrichten van de slaapkamer vragen we ons af welke materialen moeten worden gebruikt om het interieur een unieke charme te geven en tegelijkertijd comfort en gemak te bieden.

Die ideale Lösung ist Wand- und Bodenkorken mit vielen erstaunlichen Eigenschaften. Wenn wir morgens aus einem warmen Bett aufstehen, träumen wir davon, Ihre Füße auf eine zarte, angenehme und weiche Oberfläche zu stellen. Daher sollten wir bei der Auswahl eines Fußbodens für unser Schlafzimmer über die Verwendung eines Korkens nachdenken, der ein warmes, weiches und äußerst haltbares Material ist.

Kurkvloeren bieden enorm veel comfort. Dankzij zijn opmerkelijke weerstand absorbeert hij de druk van de voetdruk op de grond en dempt zo het geluid van treden. Kurkoppervlakken zijn gemakkelijk schoon te houden; water met een mild schoonmaakmiddel is voldoende voor de dagelijkse verzorging. Dit bespaart ons tijd en geld bij het bestraten en polijsten van vloeren.


Wanddecoraties


De muurkurk wordt aangeboden in tegels van 3 mm dik om direct op het muuroppervlak te verlijmen (decoratieve rollen met kurk voor het leggen zoals behang zul je zeker minder vaak vinden). Het aantal beschikbare dessins is kleiner in vergelijking met kurkvloeren. Het aanbod wordt gedomineerd door traditionele patronen met een natuurlijke bruine kleur.

Er zijn echter geen contra-indicaties om een ​​vloertegel op de muur te plakken als je dat leuk vindt. De kurk aan de muur brengt een gezellige sfeer in het interieur, verbetert de akoestiek van het interieur en biedt praktische bescherming van het oppervlak op drukbezochte plaatsen zoals gangen of vestibules. Het is gemakkelijk schoon te houden, het is voldoende om het regelmatig af te vegen met een vochtige doek en het op te bergen met een waspasta.


Leave a Reply

Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap