De natuur in huis halen? Unieke kurk accessoires


De natuur in huis halen? Unieke kurk accessoiresDe natuur in huis halen? Unieke kurk accessoires

De natuur in huis halen? Unieke kurk accessoires. Een telefoonhoesje van kurk? Een kurken riem? Kunt u zich deze dingen voorstellen? Nou, kurk wordt niet alleen gebruikt voor wijnstoppen! Het is ook een geweldig materiaal voor elk accessoire dat met kurk te maken heeft. De meest voorkomende zijn een kurkbord of een kurkrol. Wat zijn enkele van de andere populaire? In tegenstelling tot wat je je had voorgesteld, zijn er eigenlijk nogal wat accessoires op de markt die gemaakt zijn van kurk.


Een blok kurk


De natuur in huis halen? Unieke kurk accessoires

De natuur in huis halen? Unieke kurk accessoires. Zet je thee of koffie voor je gasten? Plaats de beker op het kurk pad en serveer hem aan uw gasten. Deze truc zorgt ervoor dat de tafel niet te heet wordt of permanent beschadigd raakt door de warme drank. Het doet dit vanwege de uitstekende thermische eigenschappen van kurk, waardoor het onbeschadigd blijft en de drank toch verwarmd blijft. Een kurkvloer gedraagt ​​zich op dezelfde manier. Als u onder de indruk bent van deze functies, kunt u een kurkmat kopen die uw hele vloer bedekt in plaats van uw tafel.


Een ergonomische muismat van kurk


Waarom zou je spelen op een goedkope muismat die vanzelf oprolt na weken van intensief gebruik, terwijl je alleen maar een even goedkope, hoogwaardige muismat van kurk kunt kopen? Bovendien kan het, met wat extra aanpassingen, ergonomisch zijn. Over het algemeen is het een heel goed apparaat voor een gamer. Misschien heeft een professionele gamer wat extra functies nodig, maar het zou goed moeten zijn voor de casual gamer die op zoek is naar ontspanning met een goede strategie of een first person shooter.


Een kurkbord


Het moet gezegd worden dat het kurkbord waarschijnlijk het meest populaire kurkaccessoire is, maar het blijft altijd nuttig. Als je een kind bent, kan het worden gebruikt als herinnering aan huiswerk. Als je student bent, kun je hier al je aantekeningen en roosters bewaren. En als u al in dienst bent of een ouder bent, is er nog een andere toepassing voor een kurkbord. Is het gewoon zo goedkoop, zuinig en milieuvriendelijk?

Zoals alles gemaakt van kurk. En hoewel kurk eruitziet als een kwetsbaar materiaal dat gemakkelijk te beschadigen is, is het eigenlijk beter dan de meeste materialen. Als je een zwaar voorwerp op een kurk legt, kan het wat schade oplopen, maar het zal altijd terugveren. Om deze reden is een kurkbord meestal de beste keuze voor kinderen, omdat ze altijd per ongeluk of niet per ongeluk dingen beschadigen en een kurkbord niet gemakkelijk kapot gaat.

Als je iets anders wilt, kun je ook een lijmrol of kurkrol overwegen. Ze kunnen gemakkelijk aan de muur worden gelijmd en werken als een kurk, terwijl ze tegelijkertijd de unieke thermische en geluidsisolerende eigenschappen van de kurken versterken.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap