Duurzame en praktische kurk accessoires


Duurzame en praktische kurk accessoires

Duurzame en praktische kurk accessoires. Natuurkurk is niet alleen een veelzijdig isolatiemateriaal en een uitstekende bekleding voor wanden en vloeren.

Het zijn ook originele en praktische accessoires zoals kurkaccessoires (portemonnees en kurken tassen, riemen en kurken kleding) maar ook onconventionele decoratieve objecten zoals schalen en kurken potten, kurken lampen, sieraden of usb-sticks.


Perfect cadeau van kurk


Duurzame en praktische kurk accessoires

Duurzame en praktische kurk accessoires. 90% van de kurk bestaat uit lucht, waardoor het een zeer flexibel materiaal is. Dankzij deze kurk worden ongebruikelijke accessoires voor dagelijks gebruik en prachtige ecologische apparaten gemaakt, die ongetwijfeld grote verrassingen kunnen worden voor natuur- en ecologieliefhebbers. Kurkaccessoires zijn ideaal voor mensen met een allergie, aangezien kurk als grondstof geen stof aantrekt en de neusslijmvliezen of de luchtwegen niet irriteert.

Het is veilig in contact met de huid omdat het geen allergieën veroorzaakt. Kurkproducten zijn zeer duurzaam, brokkelen niet af, vervagen niet en zijn zeer gemakkelijk schoon te maken. Mooie accessoires van kurk zoals bloempotten, paraplu’s, kandelaars, muismatten, fotolijsten en sleutelhangers zijn zeker een origineel cadeau voor elke gelegenheid.

Onconventionele decoratieve items van kurk kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Met name het loutere besef dat de productie van kurk het milieu op geen enkele manier schaadt, aangezien het afkomstig is van zelfherstellende bomen, is een redelijk argument voor het gebruik ervan in veel industrieën.


Natuurlijke eigenschappen


Kurk gedraagt ​​zich tijdens het gebruik als natuurlijk leer. Er verschijnen zachte, natuurlijke rimpels op. Bovendien is de stop extreem goed bestand tegen verkleuring en slijtage. Het wordt een ideaal, ecologisch en zeker origineel geschenk dat zelfs de meest veeleisende persoon zal verrassen.

Het is gemakkelijk schoon te maken en heeft geen extra onderhoud nodig. Bovendien is de stop anti-allergisch, irriteert hij de huid, het slijmvlies van de ogen of de neus niet. Keukenkussens voor warme gerechten, kerstversieringen of handgemaakte borden met wijnkurken zullen elke liefhebber van ecologie en handwerk bekoren.

Een geweldig idee voor een cadeau kan ook een kurkbord in de vorm van een kaart zijn. Uitermate geschikt om door elke reiziger nieuw ontdekte plaatsen te markeren. Deze buitengewone natuurlijke accessoires of fournituren zullen niet alleen het uiterlijk van elke kamer veranderen, maar ook het lichaam versieren zonder angst voor allergische reacties.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap