Kurken Stoppen voor flessen en meer.


Kurken Stoppen voor flessen en meer.

Kurken Stoppen voor flessen en meer. Kurkstoppen hebben een praktische en decoratieve functie. Ze worden meestal gebruikt om flessen en containers aan te sluiten die wijnen, likeuren, mede, oliën, zalven, medicijnen en vloeistoffen op brandstofbasis bevatten.

Door de diverse toepassingen van kurken kunnen we ze onderverdelen in de volgende gebieden: cilindrisch, conisch en decoratief.


Gemaakt van natuurlijke kurk (massief)


Kurken Stoppen voor flessen en meer.

Kurken Stoppen voor flessen en meer. Kurkstoppen zijn een perfecte afsluiting in glazen containers. Dit type sluiting bevordert, bij langdurig gebruik, de veroudering van de wijn en maakt de nobele veroudering mogelijk tijdens de talrijke chemische en fysische processen die plaatsvinden tussen de componenten van de wijn. De strakheid van de kurken stop is een eigenschap die zowel voor de puberteit als voor de snelle consumptie van wijn nodig is.

Dankzij de natuurlijke kurk blijft de houdbaarheid van de wijn behouden zonder de bestaande harmonie tussen de ingrediënten aan te tasten. Voor een wijnconsument is een stop van natuurlijke kurk een kwaliteitskenmerk en een essentieel element van het ritueel van het openen en sluiten van een fles wijn, wat aanzienlijk bijdraagt ​​aan een positieve evaluatie en een correcte differentiatie.


Nieuwe trends


Dit type kurkstop is een combinatie van kurkgranulaat met een speciaal bindmiddel dat is goedgekeurd voor contact met voeding. Ze worden het meest gebruikt in keramische, glazen en plastic containers. Het voordeel van geagglomereerde kurk is homogeniteit, relatief lage prijs, het vermogen om granulariteit en afmetingen aan te passen. Verstopt kork stoppen zijn natuurlijke kurken stoppen waarvan de poriën dicht gevuld zijn met kurkstof dat wordt verkregen door het rectificeren van een natuurlijke kurk. Kolompluggen zien er homogeen uit en hebben goede mechanische eigenschappen.

Bovendien verbeteren ze het uiterlijk en de dichtheid van de kurkstop. Technische stoppen vormen een lichaam van geagglomereerde kurk met hoge dichtheid met ringen van natuurkurk die aan één of beide uiteinden zijn gelijmd. Ze houden de juiste concentratie zwaveldioxide SO2 in de fles, voorkomen vroegtijdige oxidatie en voorkomen ook de vorming van ongewenste geuren.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap