Kurk Plug – perfect tegen vocht


Kurk Plug - perfect tegen vocht

Kurk Plug – perfect tegen vocht. Vocht is de vloek van veel appartements- en huisgebruikers. Dit is ongetwijfeld een groot probleem dat niet eenvoudig op te lossen is. Overmatige luchtvochtigheid met frequente onderverhitting van kamers of slechte ventilatie leidt tot het verschijnen van schimmels en schimmels, die gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

Vocht komt vaak voor in nieuwbouwgebouwen die na de bouw niet voldoende zijn uitgedroogd. In bestaande appartementen is slechte thermische isolatie van de muren echter een veel voorkomende reden voor het verschijnen van schimmel. Wat te doen om ongewenst vocht en de gevolgen ervan te vermijden? Kies een natuurkurkstop die door zijn specifieke structuur bijzondere eigenschappen heeft.


Voordelen van de kurken plug


Kurk Plug - perfect tegen vocht

Kurk Plug – perfect tegen vocht. In zijn samenstelling bevat kurk tannines en geen eiwitten, dus het is niet vatbaar voor de schadelijke effecten van vocht en, belangrijker nog, verrotting. Een ander bijzonder kenmerk is de lage hygroscopiciteit – geen opname van waterdamp. Dit is een zeer belangrijk voordeel waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van de grondstof voor onze wand of plafond.

Vocht vestigt zich meestal in slecht geïsoleerde ruimtes en trekt stof aan. In deze gebieden vormt zich na verloop van tijd schimmel. In het geval van een kurk, dankzij de bovengenoemde hygroscopiciteit, zal een dergelijke situatie niet ontstaan ​​- de laagste van de materialen die worden gebruikt voor de constructie van muren. Bovendien is het een antistatisch materiaal – het trekt geen stof aan, daarom is het een ideaal anti-allergisch materiaal. Door voor een kurk te kiezen, weten we zeker dat er geen schimmel of schimmel op het oppervlak zal verschijnen. Zeer wenselijke grondstof


Zeer gewilde grondstof


Kurk in andere landen is een zeer gewilde grondstof die niet alleen schimmel of schimmel voorkomt, maar ook nuttig is wanneer dit probleem zich voordoet. Nadat de vervormde muren zijn gedroogd, wordt er een muurplug op gemonteerd. Het is een echte, natuurlijke barrière voor mycelium. Kurk kan ook het interieur van kamers isoleren van de schadelijke effecten van stoffen in sommige bouwmaterialen.

Vanwege zijn ongebruikelijke structuur en parameters wordt de kurkentrekker in veel huishoudens en kantoren zowel als decoratief product als als bescherming tegen geluid, kou of vocht gebruikt. Met een breed scala aan kleuren en patronen kunt u elke kamer indelen, wat zich zeker vertaalt in een natuurlijk en ecologisch ontwerp.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap