Modieuze en originele kurkaccessoires gemaakt van kurk


Modieuze en originele kurkaccessoires gemaakt van kurk

Modieuze en originele kurkaccessoires gemaakt van kurk. Wist je dat kurkaccessoires in huis origineel en mooi zijn? Er zijn ook milieuvriendelijke exemplaren gemaakt van kurkeik of Quercus suber. Als je wilt, kun je je huis 180 graden veranderen met modieuze accessoires van kurk. Natuurkurk is niet alleen een veelzijdig isolatiemateriaal en een uitstekende bekleding voor wanden en vloeren.


Alternative zur traditionellen Wand


Modieuze en originele kurkaccessoires gemaakt van kurk

Modieuze en originele kurkaccessoires gemaakt van kurk. Kurkrollen zijn volledig universeel. Je kunt ze thuis, op kantoor of op school als kurkblad gebruiken. Ze dienen echter ook als bouwisolatie of wanddemping. Ze worden ook gebruikt als materiaal voor afdichtingen, bij de vervaardiging van reclamemateriaal en als hoogwaardige kurkbasis voor panelen of voeringen.

De unieke eigenschappen van kurkrollen worden ook gewaardeerd bij het modelleren bij de constructie van architectonische of spoorwegmodellen en als kurken kussens en matten voor yoga of fitness. De mediumkorrelige kurkrol is ideaal voor de productie van alle soorten oppervlakken voor het pinnen van informatie, advertenties, nieuwsbrieven, etc. Door zijn hoge flexibiliteit, hoge esthetiek en hoge weerstand tegen afbrokkelen, wordt de mediumkorrelige kurk gebruikt als prikbord, vitrine en reclamescherm van kurk.


Kurk Mededelingenbord


U kunt op kantoor eenvoudig en veilig zakelijke documenten aan uw kurk of foto’s van uw vakantie thuis bevestigen. In dit geval heb je een kurkrol van 5-10 mm dik nodig. Kurkrollen aan de muur van 2-4 mm dik zullen hun werk doen als je al een zachte ondergrond hebt waarop je een decoratieve laag kurk wilt lijmen.

Als substraat voor zo’n dunne kurkrol kun je een zacht poreus vilt, piepschuim of karton gebruiken. Als dikte echter belangrijker is dan het formaat van kurk, kies dan een kurkrol met een gemiddelde korrelgrootte die meer dan 10 mm dik is. Zo’n dikke rol kurk kan direct op een muur of ander substraat worden gelijmd of gebruikt om onderverdelingen van kurk te maken tussen bureaus die dienen als pads voor de werkplek en als een praktisch en gemakkelijk toegankelijk groot kurkvel.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap