Originele opstelling van het appartement – met kurken


Originele opstelling van het appartement - met kurken

Originele opstelling van het appartement – met kurken. Kurk is een zeer duurzaam materiaal. Het heeft antistatische eigenschappen; H. Het trekt of absorbeert geen stof, daarom wordt het aanbevolen voor mensen met allergieën en astmapatiënten.

Het is ook gemakkelijk schoon te maken. Het is altijd fijn om aan te raken. Het laat geen warmte toe of absorbeert het, dus het kan met succes worden gebruikt om kamers te isoleren. De natuur toont opnieuw haar grenzeloze mogelijkheden.

Een warm vleugje natuur – de gemakkelijkste manier om de indruk te beschrijven van een muur bedekt met kurk. De organische structuur herinnert ons eraan waar dit ongebruikelijke materiaal vandaan komt. Het is de schors van de kurkeik, waarvan de bosjes een onlosmakelijk onderdeel uitmaken van het Portugese landschap. Majestueuze bomen groen tegen de blauwe lucht – dit uitzicht is indrukwekkend en onvergetelijk.


Een vleugje natuur


Originele opstelling van het appartement - met kurken

Originele opstelling van het appartement – met kurken. De schors die wordt gebruikt voor wand- en vloerbedekking is afkomstig van bomen die minstens 25 jaar oud zijn. U hoeft de eikenbomen niet zelf te kappen. Je kunt vrij groeien. Er zijn zelfs indrukwekkende exemplaren van 250 jaar oud.

Kurk is een echt geschenk van de natuur. Geen enkel ander natuurlijk materiaal combineert zoveel voordelen: kurk isoleert thermisch en akoestisch, absorbeert schokken, is elastisch, onder druk, maar keert na het stoppen terug naar zijn oude vorm, is antistatisch, vochtbestendig. Wat belangrijk is, de plug blijft behouden zonder de natuurlijke omgeving te schaden; Deze bewerkte kurkeikenschors werd verwijderd uit de stam van een groeiende boom. Het is daarom een ​​ideaal materiaal voor een comfortabele en ecologische vloer.


Charismatische kamerdecoratie


Wanddecoratie kurk is een natuurlijke en absoluut charismatische kamerdecoratie. Dit is een unieke en praktische oplossing aangezien kurk wandbekleding het microklimaat in het interieur verbetert, het geluidsniveau in het appartement vermindert en de muren warmer maakt.

De decoratieve kurk aan de muur beschermt het oppervlak tegen vuil, zelfs op plaatsen met veel verkeer, zoals atria en gangen. Met de muurstopper, als uiterst duurzaam product, kunt u lang genieten van uw esthetische en praktische waarden. Talloze voordelen van een muurkurk geven de personalisatie van je interieur een nieuwe, unieke betekenis! De tegels kunnen worden gelegd in droge ruimtes zoals woonkamers, slaapkamers of kinderkamers maar ook op vochtige plaatsen zoals keukens, badkamers of sauna’s. Kurkentegels creëren een unieke decoratie van appartementen.

Dank der Fülle an Mustern und der verwendeten Färbetechniken können Fliesen für jede Art von Innenraum ausgewählt werden. Kork an der Wand ist auch eine praktische Lösung – er verbessert das Mikroklima, reduziert den Geräuschpegel, lässt uns warm werden und schützt die Oberfläche vor Schmutz an Orten mit starkem Verkehr, wie Vorhöfen und Korridoren. Die Montage ist relativ einfach, die Korkfliesen werden direkt auf die Oberfläche der Wände geklebt.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap