Demp de kamer met een kurk unterlagen


Demp de kamer met een kurk unterlagen

Demp de kamer met een kurk onderlaag. Lawaai is de vijand van rust en stilte, en als de intensiteit in huis uw tolerantie overschrijdt, kan het leven in een echte nachtmerrie veranderen. Vanwege de natuurlijke eigenschappen van kurk werkt dit natuurlijke materiaal goed als geluidsabsorberend materiaal, aangezien de cellen als geluidsisolatoren werken.

Kurk vermindert de geluidsoverdracht en creëert een kalme en vredige omgeving; er is geen ander materiaal, natuurlijk noch door de mens gemaakt, met alle eigenschappen die alleen van toepassing zijn op onbewerkte kurk. Lichtgewicht, rotbestendig, niet giftig, goede compressie en expansie, vuurvast, ondoordringbaar, zacht en drijvend. Naast deze opmerkelijke eigenschappen is kurkschors ook een duurzame, hernieuwbare en milieuvriendelijke natuurlijke hulpbron.


Uitstekende geluidsisolatie


Demp de kamer met een kurk unterlagen

Demp de kamer met een kurk unterlagen. Kurkschors wordt met gepaste tussenpozen van de kurkeiken “gestript” zonder de bomen te beschadigen en laat nieuwe schors op zijn plaats groeien zodat de natuur niet wordt aangetast, er geen bomen worden gekapt of vernietigd, geen flora en fauna worden verstoord en toch Een hele industrie gedijt van deze unieke grondstof. Kurkschors kan regelmatig van een enkele boom worden verzameld – elke 9 tot 12 jaar en tot 12 keer in totaal.

De isolerende primer voor natuurkurkplaten is een permanent product, waardoor we kunnen garanderen dat deze veel langer meegaat dan de vloer. Ze zijn gemaakt met dezelfde technologie als een standaard kurk op rol, waarbij natuurlijk kurkaggregaat wordt gecombineerd met een ecologisch bindmiddel, maar met het verschil dat ze een iets lagere dichtheid en een meer poreuze structuur hebben om de isolatieparameters te verbeteren.


Permanent product


In het geval van rubberen onderlaag die worden gebruikt voor eindvloeren en die een substraat met een hoge dichtheid vereisen, wordt een passend deel van het rubber degranulaat aan het kurkaggregaatmengsel toegevoegd. Kurkprimer wordt gebruikt voor alle soorten oppervlakken, van zwevende vloeren, bijv. B. gewone panelen, parket en houten planken, tapijten, linoleum, PVC tot kurk, natuursteen en keramische tegels.

Door te kiezen voor 100% natuurlijke kurkproducten, draagt ​​u bij aan de ontwikkeling van innovatieve en duurzame oplossingen en helpt u zo onze natuurlijke omgeving te beschermen.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap