Lambourde isolatieplaat

Lambourde isolatieplaat

Lambourde isolatieplaat is een snel applicatiesysteem ontworpen voor laagdikte isolatie en renovatie van gebouwen. Het wordt gebruikt voor mechanische bevestiging aan de vloer of muur en zorgt voor: perfecte thermische en akoestische isolatie onder hout- of gipsplaatafwerking. Het materiaal is 100% natuurlijk. Het heeft ongeëvenaarde thermische en akoestische eigenschappen. Het materiaal is eenvoudig te plaatsen dankzij verzonken lamellen en zorgt voor mechanische stabiliteit.


Lambourde isolatieplaat

Hij werkt in een zeer breed temperatuurbereik, van -180°C tot 120°C. Bij zeer hoge temperaturen stoot hij geen giftige stoffen zoals kooldioxide uit. De totale productdichtheid is ongeveer 110 kg/m3. De brandreactieklasse is in de Europese specificatie gemarkeerd met de letter E. Het geluidsabsorptievermogen kan bij gebruik van dit product oplopen tot 59 dB. Dankzij de Portugese oplossing kun je dankzij de in de kurk ingebedde strips zowel gips- als OSB-platen plaatsen.


Na montage is de Lambourde isolatieplaat bestand tegen veel chemicaliën, insecten en knaagdieren. Het kan worden gebruikt in muren, vloeren en plafonds. Het wordt ook gebruikt om te voorkomen dat koude ontsnapt uit kamers waar een lage temperatuur vereist is. Soms vind je ook de toepassing van trillingsisolatie van machines en apparaten. Deze kurk is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en wederopbouw.

Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap