Kurk in de veranda

Als je in een glazen huis woont of een tweede woonkamer hebt waar je het hele jaar door het gevoel hebt buiten te zijn, overweeg dan om parket of kurkpanelen te integreren! Ook de tegels op de veranda moeten perfect harmoniëren met de sfeer van het huis.

Tegels voor de serre of andere vloerbedekkingen moeten immers niet alleen esthetisch zijn, maar ook functioneel. De vloer moet bestand zijn tegen extreme temperatuurschommelingen in de serre.


Kurktegels maken de kamer comfortabel en gemakkelijk schoon te maken. Ze voldoen aan hoge eisen waar niet alle vloerbedekkingen zullen werken. Als het koud is in de serre, presteert gewoon parket of laminaat niet zo goed als kurkvloeren.

Watervlekken kunnen de vloer beschadigen en vorstschade is niet uit te sluiten. Het tapijt voor de veranda is niet zo duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.


Les sols en PVC car ils peuvent rapidement devenir glissants lorsqu’ils sont mouillés. Les sols en liège se présentent sous forme de panneaux et de parquet en liège et sont posés ou collés au sol. C’est un matériau naturel, il isole parfaitement thermiquement et acoustiquement et convient aux personnes allergiques à la poussière domestique.

L’entretien d’un sol en liège est similaire à celui des sols en bois. Un scellement régulier avec de la cire est recommandé afin qu’il ne soit pas exposé aux influences climatiques.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap