Duurzame en stabiele kurkvloer


Duurzame en stabiele kurkvloer

Duurzame en stabiele kurkvloer. Heeft u ooit een kurkvloer als een geschikte keuze voor uw eigen vloer overwogen? Dan vraagt ​​u zich misschien af ​​of het de moeite waard is. Ja, de kurkvloer of een kurkmat ziet er heel goed uit in je appartement, maar als je de wijnstopper ooit hebt gezien, vraag je je misschien af ​​of hij lang meegaat.

Nou, het zal. We staan ​​op het punt om u te bewijzen dat uw eigen kurkvloer of -plaat heel lang meegaat als u er goed voor zorgt en belooft dat u deze niet al te slecht zult behandelen. Het zal niet alleen dankbaar zijn, maar het zal ook een sierlijke uitstraling hebben!


Duurzame en stabiele kurkvloer

Feit is dat goed verzorgde kurkvloeren wel veertig jaar kunnen meegaan, zo niet langer. De kurk is bestand tegen scheuren, gassen, vloeistoffen en nog veel meer. Veel mensen denken zelfs dat kurk gemakkelijk kan verbranden en zouden het liever niet gebruiken in een kamer met een schoorsteen.

Maar het is niet waar – kurkrol is brandveilig! Het zal nooit smelten of ontbranden, tenzij de temperatuur binnenin echt hoog is. Sommige mensen zijn bang dat zware meubels kurk zullen inkerven en daardoor ernstig zullen beschadigen. De kurk zal echter daadwerkelijk terugveren, zodat de inkepingen van een uitzonderlijk zware kast of bank niet permanent zijn en er geen tekenen van zijn. Je kurkrol op de vloer ziet er nog steeds erg mooi uit.


Duurzame en stabiele kurkvloer

Nu, door zijn weerstand tegen bijna alles wat je maar kunt bedenken, is de kurk niet alleen stabiel maar ook echt gezond. Het wordt vooral aanbevolen voor mensen met een allergie die voorzichtig moeten zijn met de mogelijke allergenen in huis – kurk helpt ze buiten te houden.

Over het algemeen zijn kurken kurken of wanden stabieler dan houten vloeren of wanden. De meeste mensen klagen nooit dat het krimpt of anderszins vernederend is. Het is letterlijk onverwoestbaar.


Kun je nog steeds niet geloven dat een kurkeik iets kan geven dat een goed materiaal voor de vloer is? Bekijk dan de Library of Congress (Washington DC). Het werd opgericht in 1800 en de kurkvloer is nog steeds in beweging.

Niemand klaagt ooit dat het eruit valt of onstabiel is. Er zijn ook tal van andere voorbeelden van zelfklevende kurk of kurkplaten die al jaren in gebouwen worden gebruikt en die allemaal nog zo goed zijn als op de eerste dag! Ja, het is verbazingwekkend, maar het betekent ook dat we echt geluk hebben dat we een boom hebben die zo goed is als kurkeik, waardoor we zoveel goede isolatiekurken en andere dingen hebben om van te genieten.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap