Neem alleen een nummer op met een kurk muur!


Neem alleen een nummer op met een kurk muur!

Neem alleen een nummer op met een kurk muur!. Als je een kunstenaar bent en nog nooit van een kurkmuur hebt gehoord, moet je zeker je onderzoek doen en het eens proberen. “Kurk?” – Je zult je afvragen of we de universiteitsstad Cork in Ierland bedoelen of misschien Weinstopper. – “Wat heeft dat te maken met het opnemen van een nummer?” Veel eigenlijk.


Akoestische eigenschappen van een kurkwand


Neem alleen een nummer op met een kurk muur!

Neem alleen een nummer op met een kurk muur! Kurkvloeren of -muren zijn een zeer interessante manier om uw eigen opnamestudio of een andere ruimte te decoreren die het zwijgen moet worden opgelegd. Kurk is een materiaal dat uit de schors van de kurkeik wordt gewonnen op een manier die volkomen onschadelijk is voor het milieu en de boom niet schaadt.

En het heeft een aantal interessante eigenschappen, waaronder eigenschappen die interessant zijn voor iedereen die met muziek of andere harde geluiden werkt. Kortom, een kurkrol of muur zal geluiden uit een bepaalde kamer dempen of zelfs stoppen.

Het ding is om het correct te installeren en ervoor te zorgen dat er geen gaten in de rol zitten. En er is nog een extra functie: je krijgt er gratis een kurkbord bij. Je kunt alles op een kurkwand pinnen, of het nu een plakbriefje is of een afbeelding van je band.


Andere kenmerken van de kurkwand


Neem alleen een nummer op met een kurk muur!

Is er nog iets anders interessants aan kurk? Ja. Een kurkvloer is erg zacht en gewatteerd, waardoor het een unieke keuze is voor de kinderkamer.

Het gaat ook om de thermische eigenschappen van de kurk – het helpt de kamer warm te houden, wat handig kan zijn op lange winternachten wanneer iedereen droomt van de zon en wat warmte. Sommige ontwerpers die graag experimenteren met kurkrollen, plaatsen ze als decoratieve items in de keuken of badkamer. Het feit dat je veel dingen aan kurk kunt pinnen, maakt het zeker gemakkelijker, en het effect is meestal interessant.

En als u daadwerkelijk een artiest bent en een opnamestudio bezit, kunt u andere artiesten imponeren met een innovatief gebruik van de kurkrol in de kamer en tegelijkertijd profiteren van de praktische kant. En als je vrienden hebt die graag vechten voor het milieu, zullen ze onder de indruk zijn van zo’n milieuvriendelijk materiaal.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap