Wil je een ecowand Probeer de kurk

Wil je een ecowand? Probeer de kurk!

Wil je een ecowand Probeer de kurk. Wil je een ecowand Probeer de kurk Het is tegenwoordig behoorlijk trendy om een ​​eco-persoon te zijn. Laat gewoon zien dat u geeft om het milieu om ons heen en dat u een goede reputatie bij de mensen zult hebben. Nu vragen veel mensen zich af of het echt mogelijk is om altijd milieuvriendelijk te zijn.

Van biologische producten is meestal bekend dat ze van slechte kwaliteit of hoge prijs zijn. Sommigen vragen zich ook af of het echt mogelijk is om milieuvriendelijk te zijn bij het bouwen van een huis. Probeer maar eens een paar kurkwanden!


Kurkwand


Wil je een ecowand? Probeer de kurk!

Kurk? – Je zult het vragen. – Maar het wordt alleen gebruikt voor wijnstoppen! Nou niet precies. Kurkvloeren, kurkmuren … ja, je kunt alles maken van kurk, wat ook het meest ecologische materiaal is sinds het is gemaakt van de bast van een kurkeik en de boom helemaal geen pijn doet.

Het is moeilijk voor te stellen dat een materiaal van betere kwaliteit de kwetsbare omgeving van de aarde niet zou schaden. Het is gewoon natuurlijk en heel gemakkelijk te recyclen, terwijl het heel uniek is (aangezien het een natuurlijk materiaal is, zal elk stuk kurk gewoon anders zijn!)

En heeft het ook een aantal interessante eigenschappen: isolerend, thermisch, akoestisch onder hen. Dit alles maakt de kurk een geweldig materiaal voor de muren of vloer in je nieuwe huis. Zet de kurkwand in de kinderkamer en het wordt alleen maar stiller in het hele huis.


Waarom kurkvloeren?


Wil je een ecowand? Probeer de kurk!

Wil je een ecowand Probeer de kurk. Wil je een ecowand Probeer de kurk Wie zou er precies geïnteresseerd zijn in een kurkvloer? Uiteraard vooral mensen die voor het milieu zijn en bewuste keuzes willen maken over hun levensstijl.

Maar niet alleen zij. Mensen met allergieën zijn wellicht geïnteresseerd in de oppervlakteweerstand van kurkvloeren tegen stof en gifstoffen – ze absorberen deze niet, wat het leven een beetje gemakkelijker maakt voor mensen met stofallergieën.

Het heeft ook een groot voordeel om kurkvloeren zacht en opgevuld te hebben – dit maakt een paar dingen alleen gemakkelijker en voorkomt waarschijnlijk dat uw kinderen pijn hebben na een accidentele val op de vloer.


Hier is de truc?


Waar is de truc? Niets in deze wereld is perfect en dat betekent dat ondanks veel professionals kurkvloeren net zo zijn als elke andere vloer – ze moeten worden verzorgd.

In het geval van kurkmateriaal betekent dit dat vlekken vooral worden voorkomen door goed af te dichten en te voorkomen dat scherpe voorwerpen in de grond steken. Dit betekent dat hoewel de vloer perfect is voor de kinderkamer, u ervoor moet zorgen dat het kind deze niet kapotmaakt.


Esthetiek van de kurkwand


We noemden het unieke karakter van elk stuk kurk, aangezien het materiaal rechtstreeks uit de armen van de natuur wordt getrokken. Veel huizen en appartementen gebruiken ook de esthetiek van dit materiaal, waardoor nieuwe en interessante ontwerpen ontstaan.

Het kan alleen maar variëren: van de kurkwand, die wordt gebruikt als bord voor het vastzetten van allerlei dingen zoals plaatjes of foto’s, tot de kurk, die een essentieel onderdeel is van het kamerontwerp. Veel ontwerpers experimenteren er graag mee.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap