Kurkplanken voor op kantoor en niet alleen


Kurkplanken voor op kantoor en niet alleen

Kurkplanken voor op kantoor en niet alleen. Als je naar de foto’s van talloze kantoren of kamers kijkt, zul je zien dat de meeste een soort kurkbord hebben. Ze zijn echt nuttig, en met “nuttig” bedoelen we dat wanneer u ze voor uw kantoor of huishouden kunt krijgen, hoe kunt u dan zonder ze leven? Wat is er zo goed aan kurkplanken of kurkrollen? Kijk gewoon even.


Office kurk boord


Kurkplanken voor op kantoor en niet alleen

Kurkplanken voor op kantoor en niet alleen. Kantoormedewerkers houden niet alleen van kurkplaten vanwege hun milieuvriendelijkheid, maar ook vanwege het gemak waarmee ze kunnen communiceren. Ze zijn handig als u er dingen op wilt pinnen, of het nu gaat om foto’s van dierbaren of notities die u aan belangrijke dingen herinneren.

Het is ook een interessant hulpmiddel om te communiceren – u kunt er vergadernotities in pinnen of uw personeel er discreet aan herinneren dat ze iets moeten doen.


Kurkrol in het huishouden


Of als u het kurken laken voor uw huishouden ontvangt, kunt u uw eeuwige liefde voor de gezinsleden delen en onder hen de boodschappenlijstjes voor kurken laken of to-do-lijstjes vastpinnen die voor die dag gedaan moeten worden. Uw kinderen zullen het geweldig vinden om een ​​prikbord te hebben dat hen herinnert aan belangrijk huiswerk, deadlines, essayonderwerpen en onderzoek.

U kunt daar ook interessante, motiverende of grappige citaten vastzetten. Het is een heel interessant concept dat uw kind kan gebruiken om zich in de kamer uit te drukken zonder de muren te hoeven schilderen of iets anders dat de kamer permanent zou veranderen. Het is vooral belangrijk als de kamer wordt verhuurd en je daar niet teveel kunt veranderen zonder toestemming van de verhuurder.


Kurkbord op school


Een van de beste toepassingen voor kurkplaten is in een klaslokaal. Een docent kan hier huiswerk of herinneringen vastzetten. Het kan ook worden gebruikt voor studenten om elkaar beter te leren kennen. De meest voorkomende activiteit is het vragen van studenten naar hun foto’s vanaf een zeer vroege kindertijd. Pin ze op het whiteboard en laat ze raden wie wie is. Je kunt elkaar leren kennen en veel plezier beleven aan het proces! En er zijn nog veel meer activiteiten die u kunt doen met een kurkbord.

Een kurkvel of -rol kan ook voor veel andere doeleinden worden gebruikt. Vanwege hun veelzijdige gebruik behoren ze tot de beste producten op de markt, zeker gezien het feit dat ze ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Dit is een geweldige manier om studenten of medewerkers voor te lichten over deze trend en uit te leggen waarom het goed is om producten te gebruiken die milieuvriendelijk zijn. Aarzel niet, koop een kurkbord. Beter laat dan nooit!


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap