Snelle installatie geweldig effect – de voordelen van zelfklevende kurk


Snelle installatie, geweldig effect - de voordelen van zelfklevende kurk

Snelle installatie geweldig effect – de voordelen van zelfklevende kurk. Heeft je kind een kurkbord nodig in de kamer of ben je een onderwijzeres en wil je het kurken laken gebruiken zodat je leerlingen dingen aan de kurkwand kunnen pinnen?

Je hebt waarschijnlijk veel winkels bekeken en ontdekt dat de kurk de beste keuze lijkt, maar je hebt nog steeds geen tijd om al deze dingen in elkaar te zetten en op te zetten? Lijkt het te ingewikkeld? Probeer de zelfklevende kurk! Het monteren aan de muur is heel eenvoudig en vereist geen ingewikkelde kennis.


Zelfklevende kurkplatten


Snelle installatie, geweldig effect - de voordelen van zelfklevende kurk

Snelle installatie geweldig effect – de voordelen van zelfklevende kurk. Wat is het precies? Nou, de naam spreekt voor zich – het zelfklevende kurkbord kan gemakkelijk aan de muur worden geplakt en is echt een geweldige aanvulling op een klaslokaal. Als je wilt dat je leerlingen dingen kunnen delen door ze aan het kurken laken vast te pinnen, is dat geen probleem – het is dik genoeg om alle pennen te hanteren, maar ziet er nog steeds goed uit en valt er niet gemakkelijk af. Dit scheelt veel tijd omdat het zeer eenvoudig aan de muur te monteren is.

En er is nog een voordeel van zelfklevende kurkplaten: je kunt hem voor korte tijd overal op plakken. Als je kind zich verveelt, of je denkt dat ze het niet echt nodig hebben, of er is een betere plek voor dit kurken laken, dan kun je het gewoon van de muur halen zonder al te grote gevolgen. De muur wordt niet beschadigd en het verwijderen zelf is eenvoudig genoeg. Het is geweldig nieuws voor degenen die een hekel hebben aan het verplaatsen van dingen door het huis.


Milieuvriendelijkheid van kurkplaten


Daarnaast zijn de zelfklevende kurkplaten echt milieuvriendelijk, niet alleen omdat ze gemaakt zijn van kurk (het meest milieuvriendelijke materiaal ooit), maar ook omdat ze gemakkelijk te verwijderen zijn. Je kunt er gewoon voor kiezen om het kurkblad weg te doen en het aan je buurman te geven, die het dan beter kan gebruiken.

Misschien zullen zijn kinderen blij zijn met een kurkbord, of geef je het aan de plaatselijke school. In ieder geval zal de kurkrol niet beschadigen en kun je hem meerdere keren verwijderen of monteren. Dit maakt ze niet alleen milieuvriendelijk, maar het maakt ze ook een heel goed materiaal voor revisies of ontwerpwijzigingen in uw huis. Uw kinderen zullen blij zijn dat ze de zelfklevende kurkplaat zo vaak kunnen verplaatsen!


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap