De beste inspiratiebronnen voor kurk


De beste inspiratiebronnen voor kurk. In deze moeilijke tijd waarin veel mensen op afstand werken of downtime hebben vanwege de coronavirus-epidemie, raden we u aan om van deze tijd gebruik te maken om onze cross-sectionele inspiratie met betrekking tot kurk te bekijken, waarin we de voordelen van dit fascinerende materiaal bekijken zo volledig mogelijk willen presenteren.

Weinig mensen weten het, maar sinds 1912 zijn de Glassberries Design Awards een jaarlijkse wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Het concept van de wedstrijd is geïnspireerd op de levenscyclus van glas en steunt op vier pijlers: solide identiteit, creativiteit, innovatie en duurzaamheid.
De Glassberries Design Awards leveren een duidelijke bijdrage aan innovatie en productontwikkeling op basis van vier principes: groei, time-to-market, industrieel ontwerp en continue verbetering van de klantenservice.

Het maakt zich voortdurend zorgen over milieu-efficiëntie en sociale verantwoordelijkheid, ondersteunt onderwijs, lokale gemeenschappen en voert een actief beleid om de impact op het milieu te minimaliseren.
Daarnaast presenteren we een ontwerp van Cristian Carvalho en Francisco Cardoso, met natuurlijk een interessante flessendop met een omslag van natuurkurk.


De beste inspiratiebronnen voor kurk

Een ander interessant idee om kurk te gebruiken is ook een decoratie in de vorm van een wereldkaart, die door milieubewuste klanten steeds vaker wordt gekozen voor een interessante decoratie, b.v. B. voor een kinderkamer, maar niet alleen. Zo’n kaart werkt ook goed op kantoor of gewoon als onderdeel van het interieurontwerp, waar enthousiaste reizigers de bezochte plaatsen met vlaggen kunnen markeren.

Weinig bekend, maar populair bij experts uit de industrie, is de juiste dikte van de kurk een populaire manier om een ​​opnamestudio te kalmeren. Het vervangt stoutmoedig geluiddicht schuim en lijkt het op een na meest populaire gebruik van natuurlijke geluidsisolatie te zijn na het wonen in een flatgebouw en de muur te moeten dempen voor een iets luidere buurman. .

De meest voorkomende afwisselende materialen die hier worden gebruikt, zijn kurkplaten, kurk op rol of geëxpandeerde kurk. De meest gebruikte dikte is een kurk van 10 mm.


De beste inspiratiebronnen voor kurk. Decoratieve kurk wordt heel vaak gebruikt als ornament op de wanden van de badkamer. Bij juist gebruik wordt voorkomen dat vocht, schimmel of schimmel binnendringt. Met een grote keuze aan muurkurken vindt iedereen wel een patroon voor zichzelf. In onze winkel vind je ongeveer 30 designs muurpluggen die niet alleen in de badkamer gebruikt kunnen worden maar ook in de slaapkamer, keuken of kantoor

Yoga is een branche waarvoor kurk ook veel te bieden heeft. Oefenblokjes, matkussens of mathoezen zijn een uitstekend alternatief voor yogaproducten van synthetische materialen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat dit dan producten zijn die duurzamer en gemakkelijker te onderhouden zijn.

De kurk wordt gemengd met een ander materiaal om de 154 meter lange tank te isoleren die koude vloeibare waterstof en zuurstof vervoert voor de drie hoofdmotoren van de veerboot.
De tank is het enige segment van de shuttle dat niet wordt hergebruikt. Het wordt 70 mijl hoog gegooid en brokkelt af in de Indische Oceaan.


Der Korken wird mit einem anderen Material gemischt, um den 154-Meter-Tank zu isolieren, der kalten flüssigen Wasserstoff und Sauerstoff für die drei Hauptmotoren der Fähre transportiert.
Der Tank ist das einzige Segment des Shuttles, das nicht wiederverwendet wird. Es wird 70 Meilen hoch geworfen und zerbröckelt im Indischen Ozean.

De tank is gebouwd door de Martin Marietta Corporation in Bay Street. Louis, Missouri. Het bedrijf kocht £ 45.000 kurk voor een aantal externe tanks en tal van grondtesten.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap