Kurk op het jacht

De natuurlijke gesloten celstructuur van Core Cork zorgt voor verminderde warmtegeleiding en is antislip. Kurk dat als dek op jachten wordt gebruikt, neemt geen water op en rot niet. De kern van kurk is een houtvezelmateriaal met natuurlijke gesloten cellen en zal na verloop van tijd niet verslechteren. Dit vertaalt zich in enorme voordelen op de lange termijn ten opzichte van concurrerende producten die vatbaar kunnen zijn voor rotten en rotten.


Core Cork heeft een uitstekende weerstand tegen schimmelgroei in vergelijking met andere terrasmaterialen. Kurk dat in jachten wordt gebruikt, kan eenvoudig worden gesneden met standaard snijgereedschappen en zagen. Het herwint tot 85% van zijn oorspronkelijke dikte bij hoge impact en 100% bij de meeste impacts. De kern van kurk laat ook zelden los bij impact. Core Cork hecht zich aan alle gangbare lamineerharsen: PE, PU, ​​​​VE, Epoxy, Phenolic.


Naast zijn weerstand tegen typische mariene omgevingsinvloeden zoals zout water en UV-stralen, is kurk ook duurzamer dan andere dekmaterialen. Kurk heeft ook de unieke eigenschap dat het niet opwarmt in de zon, zodat u op een warme, zonnige dag op blote voeten op het terras kunt lopen zonder het ongemak van een verwarmd terras.


Geef een reactie

X
Bestel kurk monsters
Share via
Copy link
Powered by Social Snap